web analytics
Connect with us

Ekspresi

Nglayung

Mitra Wacana WRC

Published

on

CURHAT AJA

This post is also available in: Indonesia

Waktu dibaca: < 1 menit

oleh Anggitanipun Sekar Rengganis (P3A Rengganis Salamrejo Sentolo KulonProgo)

Udan grimis wengi iku
Udan tangis wengi iku
Aku lan sliramu nunggal sa’wektu
Aku lan sliramu napa’I wotting kalbu
Ajur jejeraning jer jeran dining sedalu…
Nelesi jroning dodo,
Ironing piker, ati lan lathi
Branti kang dadi seksi
Nadyan dangu, aku ra bakal lali
Laras esemu…
Tansah gawe kangene atiku
Esem sing kebak katentreman
Esem sing ngrangkul keselarasan
Telung windu datan kroso
Rogo iki ngendem roso
Nlongso jero dodo…
Tanpo ono seng sudi mirunggu
Tumetesing luh iki, tansah mrebes mili ono pipi
Nanging lathi tan kwowo nglahir ‘ake
Bisu…
Tanpo ono sworo wani metu
Impenku…
Kadyo peksi mabur duwur tanpo lar
Nggayuh roso rasaning ratri
Tuwuh ayem loh jinawi
Kapan anggonku biso nemoni
Endahing margi sing tak liwati
Mituhu urip mung sawiji

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Ekspresi

Selamat Hari Kartini

Mitra Wacana WRC

Published

on

This post is also available in: Indonesia

Waktu dibaca: < 1 menit

“Selamat Hari Kartini”
Sekarang mereka memakai APD berjuang melawan COVID-19

#stayathome
#dirumahaja

Continue Reading

Who is Online

No one is online right now

Advertisement

Twitter

Trending

Mari bergabung bersama Mitra Wacana

Silahkan bergabung dan menjadi bagian dari Mitra Wacana.
Akan ada penghargaan untuk tulisan yang terpilih.
Terima Kasih

Gabung