Log In

Nglayung

oleh Anggitanipun Sekar Rengganis (P3A Rengganis Salamrejo Sentolo KulonProgo)

Udan grimis wengi iku
Udan tangis wengi iku
Aku lan sliramu nunggal sa’wektu
Aku lan sliramu napa’I wotting kalbu
Ajur jejeraning jer jeran dining sedalu…
Nelesi jroning dodo,
Ironing piker, ati lan lathi
Branti kang dadi seksi
Nadyan dangu, aku ra bakal lali
Laras esemu…
Tansah gawe kangene atiku
Esem sing kebak katentreman
Esem sing ngrangkul keselarasan
Telung windu datan kroso
Rogo iki ngendem roso
Nlongso jero dodo…
Tanpo ono seng sudi mirunggu
Tumetesing luh iki, tansah mrebes mili ono pipi
Nanging lathi tan kwowo nglahir ‘ake
Bisu…
Tanpo ono sworo wani metu
Impenku…
Kadyo peksi mabur duwur tanpo lar
Nggayuh roso rasaning ratri
Tuwuh ayem loh jinawi
Kapan anggonku biso nemoni
Endahing margi sing tak liwati
Mituhu urip mung sawiji

 

Tagged under

Apologies, but no related posts were found.