Connect with us

Ekspresi

Nglayung

Published

on

CURHAT AJA

This post is also available in: idIndonesia

oleh Anggitanipun Sekar Rengganis (P3A Rengganis Salamrejo Sentolo KulonProgo)

Udan grimis wengi iku
Udan tangis wengi iku
Aku lan sliramu nunggal sa’wektu
Aku lan sliramu napa’I wotting kalbu
Ajur jejeraning jer jeran dining sedalu…
Nelesi jroning dodo,
Ironing piker, ati lan lathi
Branti kang dadi seksi
Nadyan dangu, aku ra bakal lali
Laras esemu…
Tansah gawe kangene atiku
Esem sing kebak katentreman
Esem sing ngrangkul keselarasan
Telung windu datan kroso
Rogo iki ngendem roso
Nlongso jero dodo…
Tanpo ono seng sudi mirunggu
Tumetesing luh iki, tansah mrebes mili ono pipi
Nanging lathi tan kwowo nglahir ‘ake
Bisu…
Tanpo ono sworo wani metu
Impenku…
Kadyo peksi mabur duwur tanpo lar
Nggayuh roso rasaning ratri
Tuwuh ayem loh jinawi
Kapan anggonku biso nemoni
Endahing margi sing tak liwati
Mituhu urip mung sawiji

 

Continue Reading
Click to comment

Tinggalkan Balasan

Ekspresi

Mas Joko

Published

on

Pensil-buku. Foto: www.pixabay.com

This post is also available in: idIndonesia

oleh Kinanti Rinjani

Aku tresno panjenengan
Tapi ijinkan aku mengembara di dunia

Aku tresno panjenengan
Tapi ijinkan aku bergerilya

Aku tresno panjenengan
Tapi ijinkan aku berkelana

Jangan cemburu
Paijo, Nugroho, Brad, Tommy, Edward temanku
Tapi sing tak tresno meng nomer satu
Mas Joko

Continue Reading

Trending